3 gode gaveideer til ‘ham’

Er du inviteret til fødselsdag hos manden der har alt eller er det kæresten, som netop har fyldt år? I så fald skal du formentlig på jagt efter en god gave, men disse hænger ikke på træerne. Ofte er det meget svært, at finde gaver til mænd, da ønskelister er nærmest ikke-eksisterende. Heldigvis er der hjælp at hente; herunder vil vi kigge nærmere på tre gode gaveideer til ham – ideerne spænder meget bredt, så mon ikke du kan bruge minimum én?

En fodboldtur for to

Den første gaveidé hører til ’oplevelses-kategorien’. Dette er således en fodboldtur for to, hvor du kan give et gavekort til en udenlandsrejse – naturligvis forudsat at personen kan lide fodbold. Det kan for eksempel være en rejse til hans favoritklub, hvor der kan indgå en rundvisning på stadion samt et par billetter til en hjemmekamp.

Dette er uden tvivl et sikkert hit, hvis din kæreste eller ham du skal købe gave til er fodboldinteresseret. Der er ikke noget federe for mænd end at følge deres favoritklub – særligt ikke når det er på tætteste hold!

Et par nye sko kan han altid bruge

Sko er ikke kun kvindernes bedste ven – mænd sætter også stor pris på et par stilfulde sko, hvorfor du aldrig går galt i byen med denne gaveidé. Det kræver selvfølgelig, at du har kendskab til mandens skostørrelse. Heldigvis kan man ofte snige sig til denne slags oplysninger via lidt taktisk snilde eller ved at spørge kæresten (forudsat du ikke er kæresten).

Hvilken variant du skal købe afhænger meget af personens stil, men mon ikke du kan finde et par sko på http://skoexperten.dk/produkt-kategori/business/?

En ny fiskestang

Hvis manden fisker meget er det oplagt, at give en ny fiskestang – særligt her i sommerperioden. Mænd kan godt lide at fiske, hvorfor en fiskestang naturligvis ofte vil falde i god jord.

Der er lukket for kommentarer.